Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Kom deg ut på søndag
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Flere på tur: Fjorårets markering av Kom deg ut-dagen ble en suksess. Da gikk turen til Hjertnesskogen. I år inviterer Sandefjord Turistforening til Flautangen førstkommende søndag. 

Kom deg ut på søndag

Søndag arrangeres Kom deg ut- dagen over hele landet. I Sandefjord inviterer turistforeningen til tur og aktiviteter på Flautangen. 

Hildegunn S. Riksfjord
Hildegunn S. Riksfjord

01.09.2016 kl. 10:31

Sandefjord Turistforening har i år satt ny medlemsrekord og økningen er størst blant barn og unge. Med en vekst på 7,3 prosent håper foreningen også på ny rekord under Kom deg ut- dagen førstkommende søndag.

-Vi arrangerer Kom deg ut-dagen på Flautangen. Her treffes barnefamilier til lek og moro, og kan teste aktiviteter som blant annet kanopadling, klatring, natursti og orientering, sier Kirsten Hegge, daglig leder i Sandefjord Turistforening.

Turistforeningen vil samarbeide med andre lokale organisasjoner for å lage en morsom og spennende dag. Hit kommer Røde Kors, Natur og Ungdom, orienteringsklubben og jeger- og fiskeforeningen.

Kom deg ut-dagen feirer i år 10-årsjubileum.

-Kom deg ut-dagen er de største arrangementene vi har. I samarbeid med andre frivillige organisasjoner, bydeler og offentlige aktører, har vi en unik mulighet til å treffe og inspirere alle, sier generalsekretær i DNT, Nils Øveraas.

hildegunn@byavisa.sandefjord.no

Fakta:

*Kom deg ut.dagen er Norges nasjonale turdag.

*Arrangeres to ganger i året over hele landet.

*Feirer 10-årsjubileum i år.

*Se alle arrangementene på www.komdegut.no