Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Stiller gratis opp for TV-aksjonen
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

FULLT TRØKK: Det blir garantert fullt trøkk i Rukla i helgen 14. og 15. oktober når lokale og kjente band har konsert til inntekt for TV-aksjonen 2016. Fra venstre: Svenn Inge Nilsen, prosjektleder Monika Blix, Kristina Eliassen, Cato Andersen, Merete Klingen, Ebenezer Akoi og Morten Andersen.

Stiller gratis opp for TV-aksjonen

Det blir heftige rytmer, jazzmusikk, funk, soul, pop og familieforestilling av Stella Polaris på Rukla til helga i forbindelse med TV-aksjonen 2016 som er tildelt Røde Kors. Alle artistene stiller gratis opp for Sandefjord Røde Kors.

Espen Ringdal Andersen
Espen Ringdal Andersen

14.10.2016 kl. 08:49

-Dette er en gedigen dugnadsinnsats som skal gi et stort bidrag for å gi livsviktig hjelp til sivile ofre for krig og konflikt. En del av midlene skal også fordeles lokalt for hjelpe flyktninger til god integrering og inkludering, sier Monika Blix, prosjektleder i Sandefjord Røde Kors.

-Kom på konserten

Aktørene oppfordrer folk til å komme og høre på god musikk og bidra til inntekter til et godt formål.

-Vi kommer til å stille med full besetning, egen blåserekke på fire medlemmer. Jeg kan garantere at vi kommer til å gi alt og skape skikkelig trøkk, sier Cato Andersen som spille trompet i Fattigmannsbandet.

-Vi skal spille soul og funk og det blir veldig bra. Vi gleder oss utrolig til denne konserten, sier vokalist Kristina Eliassen og trommeslager Morten Andersen i Kristina & The Whalers.

-Vi kommer til å spille glad musikk med mye rytmer. Vi blander kulturer, og musikerne kommer fra Liberia, Nederland og Norge, sier Ebenezer Akoi i The Liberators.

-Vi skal framføre familieforestillingen «Exit Enter» som er en fortelling om å flykte over grenser om å møte en ny og fremmed verden. Det brukes mye humør og klovnespråk i et aktuell og alvorlig tema. Forestillingen passer for barn i skolealder og oppover, sier Merete Klingen i Stella Polaris.

Kulturauksjon

Lørdag skal det avholdes en stor kulturauksjon lørdag med kunstskatter, hotellopphold og mye mer.

-Utøvere fra Sandefjord videregående skole spiller klassisk musikk under auksjonen, og unge kunstnere fra ungdomshuset Naper´n lager graffiti, sier Monika Blix.

Årets TV-aksjon skal redde liv og lindre lidelser i ni land: Syria, Libanon, Sør-Sudan, Afghanistan, Somalia, Myanmar, El Salvador, Guatemala og Honduras. I tillegg skal Røde Kors hjelpe flyktninger som har kommet til Norge med blant annet ved å legge til rette for god lokal integrering og inkludering.

-Støtt opp om årets TV-aksjon og gi penger til de som trenger hjelp. Vi skal bli en av de beste kommunene i Vestfold som gir mest pr. innbygger, sier Blix.  

espen@byavisa.sandefjord.no

FAKTA:

-14. oktober kl. 19.00: Konsert med Sandra Fjellvang, Kristina & The Whalers og Fattigmannsbandet.

-15. oktober kl. 12.00: Stor auksjon med underholdning.

-15. oktober kl. 14.30: Familieforestillingen «Exit Enter» med Stella Polaris. Regi: Per Spildra Borg.

-15. oktober kl. 19.00: Konsert med Ida Stein, Røshnes Jazz Band og The Liberators med Ebenezer Akoi.