Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Ny charteraktør til Torp
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Flyet fra Torp er av type Boeing 737-800 og har plass til 189 passasjerer.

Ny charteraktør til Torp

Kommende sommer vil Detur starte å fly direkte til Antalya i Tyrkia fra Torp.

25.02.2014 kl. 14:32

Detur vil ha avganger hver mandag i perioden 16. juni til 28. juli. Flyet fra Torp er av type Boeing 737-800 og har plass til 189 passasjerer.

Chartertur

– Vi ser at mange fortsatt synes det er veldig behagelig å kunne kjøpe en ferdig pakke, selv om det etterhvert også er mulig å bestille fly og hotell hver for seg. På Torp har vi hatt begrenset kapasitet på charterturer og det gleder oss at Detur som en etablert aktør nå også vil fly direkte fra Torp. Tyrkia er en av de destinasjonene som vokser mest og som vi trenger større kapasitet på. Vi håper dette er starten på et mer omfattende samarbeid og det ville glede oss om Detur etterhvert kan komme med flere reisemål fra Torp, sier Tine Kleive-Mathisen, markedssjef på Torp, i en pressemelding.

– Feriefavoritt

Detur driver primært innen segmentet charterreiser og har spesialisert seg på destinasjoner som Tyrkia, Hellas, Tunisia og Thailand.

– Tyrkia er en av nordmenns soleklare feriefavoritter og Detur har sendt nordmenn til landet i 15 år. Deturs spesialitet er Tyrkia og med over 40.000 som velger å reise med Detur til Tyrkia hvert år er selskapet en av Norges ledende operatører til dette populære ferielandet ved Middelhavet. Vi kan tilby mer enn 150 hoteller i alle kategorier og all inclusive hotellene er helt klart de mest populære. Spesielt barnefamilier elsker Tyrkia og der er vi meget konkurransedyktige på pris, sågar kanskje best. Vi har i mange år flydd fra en rekke lufthavner i Norge og det gleder oss veldig at vi nå også kan tilby våre reiser fra TORP Sandefjord lufthavn. Med vårt direktefly fra Torp til Antalya er kjente destinasjoner som Antalya, Alanya, Side, Belek og Kemer bare noen få timer unna, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Detur Svein Erik Søgård.

Selskapet opererer med charterreiser til Tyrkias sydkyst; Antalya, Alanya, Side, Belek, Kemer, Bodrum og Marmaris. Til Hellas går reisene til grekernes største øy Kreta. Ved Tunisias middelhavskyst går reisene til Sousse, Monastir og Hammamet. I Thailand tilbys reiser til Phuket.