Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
En ambassadør for Stokke
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Elsker Sundåsen: Sundåsen er Vegard Harm sitt favorittsted i Stokke. -Her kan vi snakke, grille, sole oss og danse, sier Harm. (Foto: ANTI Brandpeople)

En ambassadør for Stokke

Sosiale medier-kjendis Vegard Harm (20) synes det er bra at Stokke slår seg sammen med Sandefjord og Andebu. –Da blir vi en stor lykkelig familie.

Hilde Jeanett Lorentzen
Hilde Jeanett Lorentzen

29.11.2016 kl. 15:03

Vegard Harm er kjent som den sprudlende og glade fyren fra Stokke, som ble rikskjendis med sine morsomme videosnutter. Han har bygd seg opp et merkevare rundt sin egen person og er en happy fyr som liker å tøyse. I fjor var han TV-aktuell med ungdomsdokumentarserien «Tara og Vegard». Sammen med barndomsvenninnen Tara Lina Shahin spilte de rollene som seg selv.

En mer alvorlig utgave av Harm dukket nylig opp i rikspressen. Via Facebook ber Harm foreldre om å sette seg inn i ungdommens verden på sosiale medier.

-Folk kommer ikke inn på rektors kontor med en blåveis lenger, de kommer inn med en fucked opp psykisk helse og prøver å forklare hva som har skjedd. Men når de kan risikere å bli møtt av et system som ikke en gang vet hva Snapchat er, så er det klart at frustrasjonen blir stor og man kan føle seg misforstått, skriver Harm på sin Facebook-side. Innlegget er i skrivende stund delt av over 1.100 personer og har fått 8.800 «likes».

For snart et år siden begynte Harm i VG-TV Rampelys som programleder i Panelet, og har en av de mest populære podcastene i Norge - «Harm&Hegseth». I tillegg holder han foredrag om sosiale medier, og er aktuell med stadig nye krumspring i egne kanaler.

Med podcasten «Harm&Hegseth» skal han sammen med kollega Morten Hegseth, innta Rockefeller med en livepodcast-sending 1. desember. Etter livsendingen skal Harm gjøre noe han aldri har gjort før - han skal være DJ for aller første gang i sitt liv.

Hvorfor er det fint å vokse opp i Stokke?
  -Det er fint å vokse opp i Stokke fordi det er masse plass her, frisk luft, nydelig natur og bare en snau time til tigerstaden hvis det blir for stille. 
  
 Hva er det første du forteller om hjemkommunen din til en som aldri har vært her?
  -Stokke er et sted som ligger mellom Sandefjord og Tønsberg. 
  
 Hvordan vil du beskrive menneskene i din kommune med ett ord?
  -Joviale. 
  
 Hva er ditt favorittsted i din hjemkommune og hva gjør stedet så spesielt?
  -Vinmonopolet. Neida. Jeg elsker toppen av Sundåsen, det er en liten fjelltopp i Stokke hvor det er en søt utsikt og der kan vi snakke, grille, sole oss og danse. 
  
 Hva er ditt forhold til folk fra de andre to kommunene?
  -Jeg har mange venner fra Sandefjord, de er veldig oppegående og snille. Sandefjordinger er veldig opptatt av status, men ikke sånn alt for mye. Jeg er ikke sikker på om jeg kjenner noen fra Andebu, men de har vinmonopol og er noen skikkelig arbeidsjern.  
  
 Hva tror du kan være den største fordelen med at de tre kommunene slår seg sammen?
  -Det er jo så mye bedre at istedenfor å være delt i 3, så kan alle være en stor lykkelig familie! (Også får vi en kjempe kjekk ordfører.) 
 
 Frykter du at noe kan bli borte?
  -Jeg synes at vi bare skal fortette som før, jeg! Så går alt bra. 
  
 Hvem anser du som den beste ambassadøren for Stokke?
  -Vegard Harm. 

hilde@byavisa.sandefjord.no