Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Andreas Bull-Gundersens minnefond vil ha forslag
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Stiftelsen Elverhøy lærings- og mestringssenter var mottaker av årets antivoldsstipend på 50.000 kroner fra Andreas Bull-Gundersens minnefond i 2013. Her ser vi Elisabeth Sann sammen med Nina Andersen fra Olasenteret. Foto: Privat

Andreas Bull-Gundersens minnefond vil ha forslag

Andreas Bull-Gundersens Minnefond ønsker forslag på kandidater til årets stipend på 30.000 kroner.

Marianne Henriksen
Marianne Henriksen

06.03.2014 kl. 12:00

Fondets formål er å bidra til å forebygge vold mot eller blant barn og unge, skriver styreleder Elisabeth Sann i en pressemelding.

Vi deler ut et stipend hvert år til en person, organisasjon eller institusjon (primært) i Vestfold som gjør et viktig arbeid med å forebygge slik vold, sier Sann.

Tidligere vinnere er Voldtektsmottaket i Vestfold (2011) for deres opplysningsarbeid i skoler, Krisesenteret i Vestfold (2012) for deres arbeid med barn av voldsutsatte kvinner, og Ola-senteret i Re (2013) for deres arbeid med utsatt ungdom.

– Stipendet kan gjerne gå til enkeltpersoner eller frivillige, men også til offentlige instanser eller ansatte, understreker Sann.

Dersom du har et forslag bør du komme med det nå.

Send forslag senest 10.3. - til fondets sekretær på hemingo@online.no.

Du trenger ikke sende med en begrunnelse, men det er selvsagt fint om du gjør det, skriver Sann.