Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Akkurat passe stor
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

R å dgiver:  I Folkebadets avdeling i Sandefjord, er det Silje Elida Sundhordvik (29) som er prosjektleder for kundene i Vestfold.   

Akkurat passe stor

-Folkebadet er reklamebyrået for bedrifter som ønsker noen å diskutere med, noe som kan veilede og produsere i jungelen av trykte medier, design, annonsering og sosiale medier, opplyser Silje Elida Sundhordvik (29).

Hilde Jeanett Lorentzen
Hilde Jeanett Lorentzen

07.03.2017 kl. 11:00

Med utspring fra Reklameservice AS i Sandefjord startet Folkebadet opp i Porsgrunn for fem år siden, og i høst ble det etablert en avdeling i Sandefjord som har Vestfold som nedslagsfelt.

-I Grenland blir Folkebladet regnet som et av reklamebyråene. Reklamebyråer er ofte storveis, mens vi kaller oss det folkelige reklamebyrået og er tuftet på de tre grunnverdiene direkte, kreative og folkelige. Vi er akkurat passe store, sier Sundhordvik.

Den kreative gjengen teller i alt åtte ansatte med Terje Gunrell Kaste som byråleder.

-De som jobber her er flinke folk som er nerdete på det vi driver med. Vi utfyller hverandre på en god måte med ulike spesialkompetanser. Vi jobber aldri solo, men jobber i team med utgangspunkt i en case, forteller hun.

R å dgivere

Folkebadet hjelper sine kunder med den rette kommunikasjonen og det rette budskapet, på rett tid og i rett kanal. Det viktigste de gjør er å være rådgivere for sine kunder som det viktigste de gjør.

-Det er en jungel der ute og alt går bare raskere og raskere. Mange bedrifter prøver seg selv, men finner raskt ut at de trenger hjelp og hjelp kan de få av oss. En typisk case for oss er å finne frem til identiteten til firmaet. Hvem er de og hvem ønsker de å nå? Det begynner gjerne med strategi og helhetlig profil, før det lages en optimalisert webside, forklarer Sundhordvik.

Det å skape en tydelig visuell profil med en gjennomgående rød tråd, er ifølge Sundhordvik avgjørende for at kunden skal lykkes i sin kommunikasjonen.

Navnevalget Folkebadet har sin grunner, for i Porsgrunn er reklamebyrået etablert i det gamle folkebadet i byen. I Sandefjord har Folkebadet kontorer i tyrolerhuset på Ringveien og sitter i andreetasje over Reklameservice.

-Reklameservice ble etablert for 36 år siden. Siden den gang har det skjedd mye. Det holder ikke lenger med logo, skilt og bannere for å stikke seg fram i myldret. Derfor ble reklamebyrå-delen skilt ut i en egen avdeling, forteller Sundhordvik.

Det å etablere en avdeling i Sandefjord, gjør at de nå kan serve kunder i hele Vestfold og Grenland.

-Ballen har begynt å rulle. Folk i Vestfold er åpne, og det ser ut til at det er plass til enda et reklamebyrå i Sandefjord, sier Sundhordvik.

Tilbake i byen

Sundhordvik er utdannet fotograf fra Bilder Nordic School of Photography i Oslo, som er en fotoutdanning med fokus på visuell kommunikasjon.

Etter noen år på Hamar hvor hun sammen med gode venninner gründet to caféer og interiørbutikk, flyttet hun i 2015 tilbake til byen med mann og barn.

-Det første året var jeg hjemme i fødselspermisjon og begynte i Folkebadet i august i fjor, forteller 29-åringen.

Det som skjer i Sandefjord, med «Tenk stort, tenk Sandefjord» synes hun er fantastisk.

-Sandefjord Næringsforening er gull for byen og med de rette fremoverlente folka, påpeker hun.

I tiden framover skal hun ha fokus på å bygge nettverk for Sundhordvik er overbevist om at samarbeid vil bringe Sandefjord framover.

Mannen hennes kommer fra Bergen og har funnet seg godt til rette i sin nye by.

-Vi er engasjerte mennesker og nå brenner vi for denne byen. Vi heier på det som skjer og vi vil være med å utvikle Sandefjord, sier Sundhordvik.

hilde@byavisa.sandefjord.no