Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Stem fram din favoritt
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Spent:  Juryen, bestående av daglig leder/redaktør i Byavisa Sandefjord, Hildegunn S. Riksfjord (f.v.), partner i PwC Morten Bast Ness, manager i PwC Christian Trevland, daglig leder i Sandefjord Næringsforening Marit Sagen Gogstad og ordfører Bjørn Ole Gleditsch er spent på hvem de to siste finalistene blir. Det er helt opp til våre lesere.  (Foto: Jakob Leth)

Stem fram din favoritt

To av finalistene i næringskåringen Hjerte for byen er fortsatt ikke klare. Stem fram din favoritt ut fra lista over de ti semifinalistene

HILDEGUNN S. RIKSFJORD - 03.09.2014 kl. 14:00

Nå er lista over de ti semifinalistene klare, og du kan dermed være med å påvirke hvem som kan komme helt til topps i kåringen Hjerte for byen 2014. De to bedriftene som får flest stemmer kommer direkte til finalen og vil dermed konkurrere på lik linje med bedriftene som allerede er klare for finale.

Vinneren vil kåres under Sandefjord Næringsforenings julefrokost 9. desember.

Åtte er klare

Juryen har allerede plukket ut åtte finalister ut fra en rekke objektive kritterier. Fra neste uke kommer disse finalistene til å bli grundig presentert i Byavisa og her må ledelsen i bedriften blant annet fortelle litt om hva de gjør for Sandefjord.

De to siste finalistene er det våre lesere som skal stemme fram ut fra en liste på ti semifinalister. Disse kandidatene oppfyller naturligvis også de objektive kritteriene som juryen har jobbet ut fra.

Leserne stemmer fram sine favoritter via sms. Her er det viktig å skrive kodeord riktig og å avslutte med bokstaven før den kandidaten man ønsker at skal gå til finalen. Kampen om de to siste finaleplassene kommer til å gå til midten av oktober.

God respons

Å være finalist i en slik næringskåring vekker både stolthet og konkurranseinstinkt. Responsen fra finalistene er at de gleder seg til å vurdere sin egen bedrift og å konkurrere med andre sterke kandidater. Allerede til uka vil første finalist presenteres i Byavisa.

hildegunn@byavisa.sandefjord.no

Fakta:

Semifinalistene

a)  Fønix

b)  BK Grafisk

c)  Hval sjokoladefabrikk

d)  Skitt Fiske

e)  Kokeriet Restaurant

f)  Gjertsen Sport

g)  Bil-Service

h)  Carl C. Fon

i)  Marine Installasjon

j)  Hotell Atlantic

Send BYSA HJERTE + bokstaven på din kandidat til 2077

Hjerte for byen

-Ny næringskåring i Sandefjord

-Et samarbeid mellom PwC, Sandefjord Næringsforening og Byavisa

-Kårer i år bedriften med størst hjerte for byen

-Finalekandidatene presenteres i Byavisa utover høsten

-Vinneren kåres 9. desember

Finalistene:

*  Grans Bryggeri as

*  Jotun as

*  Brødrene Berggren as

*  Carlsen Fritzøe as

*  Meny Indre Havn as

*  Komplett as

*  Sparebank 1 BV

*  Sandefjord Lufthavn as

Kriteriene for kandidatene til ”Hjerte i Byen” 2014

  • Utvalgskriterier for de valgte bedriftene er hentet fra Proff Forvalt.
  • Firmaene som er valgt har alle minst fem ansatte.
  • Kandidatene har hovedkontor i Sandefjord.
  • Godkjent regnskap for 2013
  • Akkumulert resultat siste tre år er positivt.
  • Under representasjon av finalistene skal bedriftene selv opplyse om subjektive kriterier som blant annet lokalt engasjement, profilering av Sandefjord, stolthet blant ansatte og anseelse blant kunder.