Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
På jakt etter gründere
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

På jakt etter gründere

Innovasjon Norge leter etter de beste gründerne, bedriftene og innovasjonsmiljøene i landet.

PRESSEMELDING - 07.03.2014 kl. 10:00

Vinnerne blir kåret på Signalkonferansen 6. mai i Oslo, skriver Innovasjon Norge i en pressemelding. 

Innovasjon for fremtiden

Signalkonferansen 2014 handler om innovasjon for fremtiden. Arrangementet blir delt inn i tre deler med foredrag og utdeling av prisene.  Her vil politikere, bedriftsledere og andre næringsaktører delta. 

– Vi ønsker å vise hvor viktig innovasjon er for vår fremtid, hvor viktig det er å stimulere til innovasjon. Prisvinnerne vil være eksempler på aktører som klarer å møte nye utfordringer på områder med avgjørende betydning for Norges fremtid, sier Finn Kristian Aamodt, konstituert administrerende direktør i Innovasjon Norge. 

250 000 kroner

Vinnerne av prisene Årets gründer, Årets bedrift og Årets innovasjonsmiljø får hver 250.000 kroner. I tillegg mottar Årets verdiskaper en hederspris.  Vinnerne kåres av en jury ledet av Finn Kristian Aamodt.

– Dette er en fantastisk profileringsmulighet, sier Tore Øystein Strømsodd, direktør i Innovasjon Norge Buskerud og Vestfold. 

– Tidligere kandidater har fått stor oppmerksomhet i media både lokalt og nasjonalt. Det at det ikke har vært nominerte fra vårt fylke de siste to år har snarere sin begrunnelse i manglende påmelding enn at vi ikke hevder oss i konkurransen. Mange av Vestfolds bedrifter står ikke tilbake for tidligere vinnerne fra andre fylker – så her er det bare å stikke hodet fram og melde sin gode bedrift på, sier han i pressemeldingen. 

Påmeldingsfrist for prisene er 14. mars. Kandidater kan melde på deg selv eller andre via Innovasjon Norges hjemmeside.