Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Ny redaktør inntar Byavisa Sandefjord
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Hildegunn S. Riksfjord ønskes velkommen og lykke til som redaktør i Byavisa Sandefjord, av tidligere ansvarlig redaktør Marianne Henriksen. Foto: Jakob Leth

Ny redaktør inntar Byavisa Sandefjord

Marianne Henriksen overlater nå førersetet til Hildegunn S. Riksfjord, og ønsker lykke til.

29.04.2014 kl. 09:00

Fra 1. mai slutter Marianne Henriksen i Byavisa Sandefjord, og overlater redaktørstolen til Hildegunn S. Riksfjord. Hun kommer fra samme stilling i Byavisa Tønsberg.

Henriksen forteller at tiden nå er moden for nye utfordringer, og inngikk derfor en avslutningsavtale med Lundquist Media AS, som kjøpte opp Vestfold Blad i månedsskiftet februar/mars. Henriksen ble ansatt i Vestfold Blad i 2010, og har vært med på å utvikle avisen fra før første utgivelse.

Godt mottatt

Hun beskriver det som en lærerik tid, som virkelig har åpnet øynene for at lokalavisene trenger konkurrenter å bryne seg på både kommersielt og redaksjonelt.

– Både med Vestfold Blad, og nå i de to månedene i Byavisa Sandefjord, blir det klart hvor verdsatt et godt supplement til lokalavisa vi er for leserne.

– Vestfold Blad blir savnet der de ikke har ukeavis. Nå er Vestfold Blad blitt til en avis for Sandefjord og omegn, og tilbakemeldingene fra leserne er udelt positive på Byavisa Sandefjord, sier hun. 

Fortsatt engasjert

Hun mener redaksjonell konkurranse skjerper mediehusene – til det beste for leserne.

Hjertesakene hennes har vært saker som krever aktsomhet, forståelse og respekt for den situasjonen folk står oppe i. Hun lover at samfunns- og næringslivsengasjementet ikke vil avta, det som mange kjenner fra hennes lederkommentarer og reportasjer. I første omgang vil dette skje på andre måter, på konsulentbasis.

LES OGSÅ: Hva hvis stemmene stilner?

Nær og kjær

Hildegunn S. Riksfjord gleder seg til å komme i gang i jobben som redaktør og daglig leder i Byavisa Sandefjord.

– Vi skal fortsette jobben med å lage en nær og kjær lokalavis. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med menneskene i vårt nedslagsfelt og håper at folk gleder seg til onsdagene, sier Riksfjord .

 

Byavisa Sandefjord

Ny redaktør, Hildegunn S. Riksfjord, er bosatt i Larvik og kommer fra stillingen som redaktør og daglig leder i Byavisa Tønsberg.

Hun blir også daglig leder for Byavisa Sandefjord.

Ansvarlig redaktør er Geir Arneberg.

Byavisa Sandefjord er i dag eid av Lundquist Media.

Lundquist Media har nå totalt seks aviser rundt Oslofjorden; Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Moss, Fredrikstad og Sarpsborg.

Hildegunn S. Riksfjord ønsker innspill og tilbakemeldinger fra leserne!

Hun kan kontaktes på tlf:  930 15 428

hildegunn@byavisa.sandefjord.no

Mer fra Næring

Klekker ut ideer
-En fantastisk reise
Opptatt av å se hele mennesket
Står stødig i netthandelens hovedstad
Mer enn salg av bolig
En hardtarbeidende optimist
Samler kreftene i næringslivet
Skal få oss til å tenke større
Heier frem medarbeiderne
Ser etter pingvinmateriale