Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Finalistene er klare
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Fornøyde: Juryen, bestående av f.v: Marit Sagen Gogstad (Sandefjord Næringsforening), Morten Næss (PwC), Hildegunn S. Riksfjord (Byavisa Sandefjord) og Jarle Hansen (PwC) er strålende fornøyd med finaleheatet i årets Hjerte for byen. 

Finalistene er klare

Årets ti finalister i næringskåringen Hjerte for byen er klare, og for tredje år på rad kan juryen presentere et høykompetent finaleheat. I år skal den gode lederen løftes fram og vinneren offentliggjøres i desember. 

Hildegunn S. Riksfjord
Hildegunn S. Riksfjord

01.09.2016 kl. 10:55

Etter vårens og sommerens nominasjonsprosess har juryen nå landet på ti finalister som er med i kampen om årets Hjerte for byen–tittel. I fjor var det Skitt Fiske som gikk av med seieren og året før var det Brødrene Berggren som tok pokalen hjem.

Denne gangen handler Hjerte for byen om den gode lederen. Nominasjonsprosessen har vært åpen for alle og juryen er strålende fornøyd med det som endte opp med å bli et veldig sterkt finaleheat.

-Sandefjord er kjent som en gründer- og kremmerkommune, men vi har også mange svært dyktige ledere. Nå har alle fått anledning til å nominere sine favoritter, og jeg synes vi har endt opp med ti veldig spennende finalister, sier Marit Sagen Gogstad, leder i Sandefjord Næringsforening.

Finaleheatet representerer en god bredde i næringslivet i byen.

-Det er god spredning både innen bransje og størrelse på bedriften. Det viser hvilket stort mangfold som finnes i næringslivet i byen. Det er gøy å få være med på vise fram det, legger Gogstad til.

Gode eksempler

Hovedmålet med næringskåringen er å løfte fram noe av det positive som rører seg i næringslivet lokalt. I år er det altså lederen som får fortjent oppmerksomhet.

-Vi synes det er viktig å bidra til å synliggjøre gode eksempler på ledere og rollemodeller. Det er jo mange andre dyktige ledere der ute, som også kunne vært løftet frem. Forhåpentligvis kan dette være til inspirasjon både for de nominerte selv og for andre, sier Marit Sagen Gogstad.  

Kritteriene

Juryen satte opp fire kritterier for lederne som skulle nomineres. Vedkommende må ha jobbet i bedriften i minimum tre år, og skal ha personalansvar for minst fem personer. Lederen må være ansatt i en bedrift som har tilhørighet i nye Sandefjord og må kunne vise til oppnådde resultater.

hildegunn@byavisa.sandefjord.no

Fakta: 

Årets finalister i Hjerte for byen:

*Morten Fon – Jotun

*Morten Lie Kristoffersen – Så Lett Data

*Cathrine Steinsland – Metro Branding

*Karianne Kristiansen Lund – KK-Regnskap

*Christian Røsjorde – Røsjorde tannklinikk

*Ole Johnny Borgersen-Berg – Peppes Pizza

*Per Ketil Berg – Sandefjord Fotball

*Gunnar Bjørn Gade – Teknomed

*Knut Aadne – Sandefjord Bredbånd

*Ingebjørg Tollnes – Komplett

Fakta – Hjerte for byen

*Årlig næringskåring som gjennomføres av Byavisa Sandefjord, Sandefjord Næringsforening og PwC.

*Har i år undertittelen ”Lederen”.

*Det har vært kjørt en åpen nominasjonsprosess i forkant av utvelgelsen.

*Ti finalister presenteres i Byavisa Sandefjord utover høsten.

*Vinner kåres under julefrokosten til Sandefjord Næringsforening 15. desember.