Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Lokalt næringsliv sammen om billansering
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Foto: Norgesdesign

Lokalt næringsliv sammen om billansering

7. november lanseres nye Mazda3 i hele Europa. Hos Gjermundsen Auto skal dette markeres på en helt spesiell måte.

Marianne Henriksen
Marianne Henriksen

05.11.2013 kl. 15:28

– Dette blir tidenes lanseringsfest i Tønsberg, sier daglig leder i Gjermundsen Auto, Gunnar Gjermundsen i en pressemelding.

Det vil ikke bare være bil som står i fokus denne kvelden. Målet er å skape en helaften for alle, uavhengig av hvor bilinteressert man er. Det vil skje også hos Gjermundsen Auto i Sandefjord og i Larvik.

Fiolin og delikatesser

Et designteam fra Idefagskolen og en lysdesigner fra Tønsberg Lyd & Lys vil denne kvelden forvandle Gjermundsen Autos lokaler i Tønsberg til det ugjenkjennelige. DJ Kjetil Thorkildsen fra Slottsfjell skal sammen med fiolinist Eivind Schou sørge for musikkopplevelsen.

I tillegg har det vært viktig for Gjermundsen å samle lokale næringslivsaktører for å vise hvordan man sammen kan gjøre en mørk høstkveld litt lysere og hyggeligere.

Her blir representanter fra hotell- og restaurantbransjen, sports-og motebutikker godt representert. 

Et skreddersydd event

Det er design- og reklamebyrået Norgesdesign som står bak idé og gjennomføring.

–Vi håper at så mange som mulig vil komme og kose seg med god mat og drikke, musikk og flotte premier, sier Gjermundsen.