Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Larvik overtar Skoda-salget i Sandefjord
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Larvik overtar Skoda-salget i Sandefjord

Solum Auto AS Larvik vil fra 1. mars 2014 overta salgsansvaret for Skoda i Sandefjord. Møller Bil Sandefjord vil fremdeles utføre service, reparasjoner og garantiarbeid for Skoda.

20.02.2014 kl. 10:05

– Skoda agenturet for både Larvik og Sandefjord har stort potensiale, og vi gleder oss til å utvikle virksomheten videre. Vi regner med å levere 400 nye og brukte biler fra vårt anlegg i 2014. Dette medfører at vi utvider var stab med 2 årsverk på vårt anlegg på Løkka 21 i Larvik, sier daglig leder Andre Lea hos Solum Auto AS.

Solum Auto AS ble etablert for litt over 2 år siden og er eiet av Automobilgruppen som eier totalt 29 bilforretninger i Sør Norge. Solem Auto AS er merkeforhandler for Skoda og Honda i Larvik.

Siden starten har Skoda vært en suksess i Larvik, og Skoda var Larviks nest mest solgte bilmerke i januar 2014, og Skoda Octavia var Larviks mest solgte bilmodell i januar 2014.

– Med endringen som nå skjer får vi to betydelige aktører på Skoda i Vestforld  –Solum Auto AS med hovedansvar for Larvik og Sandefjord og Møller Bil Tønsberg med hovedansvar for Tønsberg, Horten og Holmestrand sier direktør for Skoda, Kai Robert Solheim.