Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Utstillerne elsker Eugenie
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Åsmund Falch, som døde for tre år siden, gjorde en stor innsats for messejentene, mens kona Eugenie fortsatt serverer kringle og kaffe til utstillerne. Her er de fotografert på favorittreisemålet på Helgelandskysten, hvor Åsmund kom fra. Foto: Privat

Utstillerne elsker Eugenie

En viktig del av suksessformelen for reiselivsmessa i Tønsberg, er at den er nær og varm.

26.01.2014 kl. 10:00

Da arrangørene startet i det små for tolv år siden, var det både naturlig og nødvendig å involvere familiene.

– Blant annet så har ungene våre arbeidet mye med salg av billetter, vaffelsteking og diverse vakthold, forteller Merete Falch.

– Og ikke minst har Eugenie betydd mye for oss, supplerer Kristin Nydahl Øhrn.

Kaffe og hjemmebakte kringler

82 år gamle Eugenie Falch er mor til Merete og stiller opp med deilige hjemmebakte kringler og kaffe til utstillerne på hver messe i Tønsberg, også nå i helgen.

– Utstillerne bare elsker Eugenie og kringlene hennes, slår Kristin fast. 

Også faren til Merete, Åsmund, stilte trofast opp på messene og bidro med suveren service overfor utstillere gjennom alle år. 

– Det passet veldig godt at Åsmund ble pensjonist akkurat da vi startet med reiselivsmessene våre, forteller Kristin. 

Han ble straks en del av teamet og bidro på messer både i Stavanger og Trondheim, i tillegg til i Tønsberg, noe som ble til stor glede og hjelp for både de to kompanjongene og utstillerne deres. 

LES OGSÅ: Overbeviste kortreiste turister

Åsmund døde for tre år siden, men Eugenie stiller trofast opp likevel, til stor glede for utstillerne.

På messene i Oslo og Stavanger, får Kristin og Merete alltid enormt mange spørsmål fra hele reiselivsbransjen om hvordan det går med Eugenie.

De som da i tillegg deltar i Tønsberg, gleder seg alltid til å komme «hjem» til de hjemmebakte kringlene og den nytrukne kaffen hennes, og ikke minst, den hyggelige praten nettopp med henne.