Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Dansk flyselskap dropper Rygge
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Her ser vi Kristoffer Olsen, styreleder, Airport Retail Group og Pål F. Tandberg, adm.dir., Rygge sivile lufthavn AS. Tandberg understreker at det jobbes fokusert med ruteutvikling på Rygge. Arkivfoto: Jakob Leth

Dansk flyselskap dropper Rygge

Flyselskapet Danish Air Transport slutter å fly fra Moss lufthavn Rygge.

Marianne Henriksen
Marianne Henriksen

18.11.2013 kl. 15:22

 DAT (Danish Air Transport)har besluttet å legge ned sine 4 ruter fra Moss lufthavn Rygge som går til Bergen, Stavanger, Trondheim og København. Rutene flyr til og med 22.desember 2013.

– DAT har i snart to år operert fra Oslo Rygge til Bergen, Stavanger og Trondheim, sier  Jesper Rungholm, direktør i DAT. DAT har i det siste benyttet flymaskiner av typen ATR 72 og Dash 8 -100 på rutene.

– Vi foretar nå en rekke strategiske endringer som dessverre betyr at vi skal bruke flyene andre steder enn på Rygge, sier Jesper Rungholm  i en pressemelding. 

– Det er synd å konstatere at DAT nå velger å legge ned sine ruter fra Moss lufthavn Rygge, sier Pål Tandberg, adm.dir Rygge sivile lufthavn AS.

– DAT har den siste tiden hatt vekst på sine ruter fra Rygge og det viser at det er potensial for rutene. Vi har forståelse for at DAT velger å endre sin strategiske satsing og fokusere på andre markedssegmenter, legger han til.

Les også: – Det tar tid å endre folks reisevaner

- Vi jobber fokusert med ruteutvikling og vil prøve å få på plass et nytt tilbud så snart som mulig, understreker Tandberg.