Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Rullerer med gjesteutstillere
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Bilde 1 av 3. UTSTILLING: Berit Blindheim på utstillingen «Drammenselva rundt.». (SE FLERE BILDER VED Å KLIKKE PÅ PILENE I BILDET)

Rullerer med gjesteutstillere

Berit Blindheim inviterer inn til opplevelse av både egen og andres kunst ved sitt galleri i Bakgården.

20.03.2014 kl. 15:10

Berit Blindheim forteller at hun har malt oljemalerier i en ti års tid, og har deltatt på flere kurs i regi av Jan Ove Tuv, elev av Odd Nerdrum. 

Funnet ro i Bakgården

– Jeg maler figurative klassiske oljemalerier og kulltegninger hvor forskjellige stemninger forsøkes formidlet ned på lerretet eller papiret, sier hun. 

Blindheim har tidligere deltatt på diverse lokale utstillinger i Sandefjord, men har etter hvert fått sitt permanente utstillingssted.

Det finner vi i Bakgården i Sandefjord.

Kunstnere fra fjern og nær

Akkurat nå kan vi se arbeider sammen med en miks av rullerende gjesteutstillere fra inn og utland. 

– Galleriet mitt har nylig inngått et samarbeid med den anerkjente Telemarkskunstneren Jonny Andvik, og har flere av hans arbeider til salgs, sier hun stolt. 

Galleriet har for tiden fullsatte gjesteutstillings-lister av spennende og dyktige utøvere innen malerier og annet kunst håndverk.

Blindheim trekker fram  den anerkjente kunstneren Natalie Holland fra London, men viser også stolt til kunst levert av andre dyktige utøvere –både lokale og andre fra Norge i nord til Norge i sør. 

Ukjente kunstskatter

Blindheim mener at i hennes  galleri kan kunstinteresserte finne skatter. 

– I tillegg til mer kjente kunstnere så er det utrolig mange dyktige utøvere av forskjellige kunstformer som er ukjente, og ikke har hatt anledning til å vise frem arbeidene sine. Det kommer så mye flott kunst fra utøvere rundt omkring fra hele landet, påpeker hun.