Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Det kommer en dag i morgen
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Bilde 1 av 8. Flott: Annie-forestillingen var en flott opplevelse. Skuespillerne imponerte stort.

Det kommer en dag i morgen

Hjertnes salen var stappfull og applausen sto i taket da Sandefjord Teaterforening fremførte musikalen Annie.

Marlin Raastad - 14.10.2014 kl. 09:02

Både barn og voksne koste seg under søndagens forestilling. Sandefjord Teaterforening imponerte og ga publikum en musikal som ikke kommer til å bli glemt med det første.

Hundeeierne roser skuespilleren

En som ble ekstra godt likt var hunden Jalla (4år), i musikalen Annie så heter han Sandy. På bare en uke har Jalla lært seg å bli trygg på scenen og med skuespillerne. «Sandy» sine eiere Zounir og Anja Allouni Zohir Eikland Lund roser Annie skuespilleren Hedda Berg-Dawson for at hun er så flink med hunden.

Imponerte publikum

Dorthe Jonsmyhr (16) var selv med i musikalen Annie for noen år siden, i Kodal. Hun syntes dagens skuespillere var kjempe flinke, og hun var veldig imponert av hva de fremførte på scenen.

– Jeg har en niese som er med som stuerske. Annie var så sjarmerende, og jeg syntes alt var veldig bra, sier en stolt tante Anne Marte Gulliksen fra Sandefjord

Ekte hund

– Jeg var usikker på om Stephani ville klare å se hele forestillingen, men det gikk veldig fint, ellers ville det nok blitt tre tomme seter der etterhvert, men det ble det altså ikke og de koste seg på show. Men litt eldre barn fra rundt 8-10år vil vel kanskje få med seg litt mer av handlingen i forestillingen, sier Simen Berggren som hadde tatt med seg sine to døtre på forestilling.

– Er kjempe imponert over hele forestillingen og over alle de fantastiske dansene og musikalske innslagene, sier Nathalie smilende.

Ga alle ett smil om munnen

Publikum fikk ett smil om munnen, når det ble sunget på Smiletimen tv-program, «Det som teller mest, er ikke klær og slikt- det er ditt smil»

Mange likte også veldig godt optimismen til Annie. En annen del av salen likte god var når Annie fikk presidenten og alle rådgiverne mer optimistiske med sangen «Det kommer en dag i morgen»