Vestfold Blad er en gratis ukesavis for hele Vestfold med et opplag på 90.000. Daglig leder: Runar Sunneklep Lia. Redaktør: Marianne Henriksen. Avisen som samler fylket!
Forventer fint vær på båtmesse
Det skjer i Vestfold Lukk

Hva skjer i dag?

Gå til kulturkalenderen

Lukk
Byavisa Sandefjord
Søk på byavisa.sandefjord.no

Forventer fint vær på båtmesse

Vårværet har ikke vært spesielt innbydende for båteiere i år. Med mai kommer kanskje høyere temperaturer. Uansett er det klart for Tønsberg Båtmesse 11. og 12. mai i Tønsberg gjestehavn.

Svein André Svendsen
Svein André Svendsen

05.05.2013 kl. 22:46

– Båtsalget er veldig bra, men vi sliter med at det er vanskelig når sesongen har blitt en måned forsinket. Det er ekstrem pågang av båter som skal ut nå. Det merker vi. Det er selvsagt gratis inngang for publikum, sier messearrangør Pål Herholdt.

– En utendørsmesse er veldig væravhengig, men vi forventer både fint vær og stort besøk. Vi har alltid vært veldig heldig med været og det har alltid vært bra besøk der.

Tønsberg Båtmesse har blitt en viktig båtmesse for forhandlere og publikum. Det er en veldig godt besøkt messe, med ca 10.000 besøkende hvert år, det gjør den til en av de største båtmessene i landet.

Riktig tidspunkt

Begynnelsen av mai er et veldig riktig tidspunkt for båtmesse. Mange som planlegger båtkjøp har enda mulighet til å få den levert innen våren og sommeren er over.

Han forteller at det er en bra salgsmesse og det vil være en del gode tilbud på messa, som vanlig.

Båtmessa arrangeres for 16. gang på rad.

Variert tilbud

Båtmessa i Tønsberg har vært arrangert siden 1997. Siden 2007 har Herholdt Andersen vært en av eierne i Tønsberg Båtmesse.

Det skal være rundt 100 båter og bra med utstillere på land, med alt fra båtutstyr, båthengere og klær.

– Det er et bedre variert tilbud i år, fordi vi har flere båter på vannet som dermed ikke opptar plassen på land, sier Herholdt.

Pål Herholdt synes Tønsberg er en typisk by hvor det skal være en båtmesse på våren.

Det kan ikke være båtmesse hver helg, men tror at kombinasjonen en til to lokale båtmesser og en internasjonal messe for eksempel i Oslo-området.